Το κορυφαίο Android smartphone της Samsung, Galaxy S II, κατόρθωσε να σπάσει το φράγμα των 20 εκατομμυρίων πωλήσεων παγκοσμίως και μάλιστα σε διάστημα μόλις 10 μηνών!

Από την κυκλοφορία του τον περασμένο Απρίλη και δεδομένων των 5 εκατομμυρίων πωλήσεων του πέντε μήνες αργότερα, το δημοφιλέστατο smartphone δείχνει να κρατά μέχρι σήμερα μια σταθερή πορεία.

Ενδεικτικό της τεράστιας επιτυχίας του είναι το γεγονός ότι κατόρθωσε να ξεπεράσει ακόμα και τις πωλήσεις του προκατόχου του, Samsung Galaxy S, αγγίζοντας το ορόσημο των 20 εκατομμυρίων 7 μήνες πιο σύντομα. Αυτή τη στιγμή τα δύο τηλέφωνα μαζί έχουν πουλήσει περισσότερα από 40 εκατομμύρια τεμάχια.

Ωστόσο, παρά τα εντυπωσιακά νούμερα το δημοφιλές smartphone της Samsung αδυνατεί να τα βάλει με το iPhone 4S. Όπως είδαμε, το τελευταίο τρίμηνο του 2011, η Apple πούλησε 37 εκατομμύρια iPhone, με τις περισσότερες πωλήσεις να αφορούν φυσικά το τελευταίο μοντέλο της εταιρείας. Αν υπολογίσουμε και τους δύο πρώτους μήνες του έτους που διανύουμε, αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχει ξεπεράσει τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις ήδη.

[πηγή samsungtomorrow]
Advertisements