up_icon
Samsung Technology

Νέες καινοτομίες από τη Samsung στο πλύσιμο των ρούχων [CES 2016]

12 Ιανουαρίου 2016 Yannis Elpidis

Νέες καινοτομίες από τη Samsung στο πλύσιμο των ρούχων [CES 2016]

samsung_washer_1

[Δ.Τ.]

Δύο σημαντικές προσθήκες στη σειρά πλυντηρίων του 2016 ανακοίνωσε η Samsung κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης CES 2016.

Όπως δήλωσε ο John Herrington, Senior Vice President, General Manager των Οικιακών Συσκευών, της Samsung Electronics America,

"Στόχος της Samsung είναι να συνδυάσει τον όμορφο σχεδιασμό με πρακτικές καινοτομίες για τη δημιουργία συσκευών, που βοηθούν τους καταναλωτές να είναι πιο αποτελεσματικοί. Λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές καθαρίζουν το σπίτι τους, θέσαμε ως στόχο τη δημιουργία απλών, ωστόσο, ουσιαστικών λύσεων για να αντιμετωπίσουν εμπόδια, τα οποία συχνά αποδέχονται ως μέρος της ρουτίνας τους. Τα δύο τελευταία μοντέλα πλυντηρίων αντανακλούν τη δέσμευση της Samsung για εκλεπτυσμένο στυλ, ουσιαστικές καινοτομίες και ασύγκριτη απόδοση σε ό,τι κάνουμε"

Κάνοντας το πλυντήριο ρούχων να λειτουργεί με βάση το πρόγραμμά σας

Βιάζεστε να ολοκληρώσετε το πλύσιμο το βράδυ μιας καθημερινής ή κατά τη διάρκεια ενός τρελού Σαββατοκύριακου ή επιθυμείτε να προσθέσετε τη μία χαμένη κάλτσα που μπορεί απλώς να αγνοήσατε στην προσπάθεια να τα κάνετε όλα; Η απλή, πρακτική απάντηση της Samsung σε όλα αυτά είναι η προσθήκη της πόρτας “AddWash” στο μπροστινό μέρος του πλυντηρίου. Το πλυντήριο Front Load Washer με την τεχνολογία AddWash διαθέτει μια ξεχωριστή υποδοχή, η οποία καθιστά εύκολη την προσθήκη κάποιου ρούχου, που ξεχάστηκε ή την προσθήκη επιπλέον απορρυπαντικού κατά τη διάρκεια της πλύσης, χωρίς να χρειάζεται να στραγγίσει το πλυντήριο και να ανοίξει η κύρια πόρτα του πλυντηρίου.

Με τη μεγαλύτερη στον κόσμο χωρητικότητα 5.0 cu.ft., που μπορεί να διαχειριστεί 3,6 καλάθια άπλυτων σε μία πλύση και βασισμένο σε ένα πρότυπο πλυντήριο 27 ιντσών, το Samsung Front Load Washer με την τεχνολογία AddWash εύκολα ανταγωνίζεται οποιαδήποτε συσκευή της αγοράς, όταν πρόκειται για το πιο γρήγορο πλύσιμο.

Επίσης, η εξοικονόμηση χρόνου και η υψηλή απόδοση του πλυντηρίου καθιστά βέβαιο ότι έχετε πλύνει ότι χρειάζεστε στο πιο σύντομο δυνατό χρόνο. Από ήπια πλύση για ευαίσθητα ρούχα και προηγμένες τεχνολογίες, που κάνουν το απορρυπαντικό να είναι πιο ισχυρό, έως και μία πλήρη πλύση σε μόλις 30 λεπτά, το Samsung Front Load Washer με την τεχνολογία AddWash μπορεί να διευκολύνει τις πιο δύσκολες απαιτήσεις της οικογένειάς σας.

Tο πλυντήριο Samsung Front Load Washer με την τεχνολογία AddWash (μοντέλο WF50K7500AV) θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα Μαρτίου 2016.

samsung_washer

Συνεχή, καθαρή όψη για το πλυντήριό σας

Η Samsung προχωράει στο επόμενο επίπεδο με το καινοτόμο πλυντήριο activewash™ Top Load Washer, παρουσιάζοντας έναν εντελώς νέο σχεδιασμό Mid Control, κάνοντας επίπεδο ολόκληρο τον πίνακα ελέγχου του συστήματος του πλυντηρίου και τοποθετώντας το στο πάνω μέρος του πλυντηρίου για ακόμα πιο εύκολη πρόσβαση. Αυτός ο εντυπωσιακά κομψός και σύγχρονος σχεδιασμός είναι τόσο καινοτόμος όσο και η τεχνολογία πλύσης. Πλέον της βέλτιστης θέσης του, ο πίνακας ελέγχου Mid Control προσφέρει ένα νέο, έξυπνο, ψηφιακό πίνακα με οθόνη αφής, που είναι απόλυτα ενσωματωμένος στο καπάκι.

Στο Samsung activewash Top Load Washer υπάρχει βελτιστοποιημένος χώρος πρόπλυσης. Μπορείτε αρχικά να περιποιηθείτε τα ρούχα σας με πιεσμένο νερό και απαλό τρίψιμο και στη συνέχεια να ρίξετε απευθείας τα ρούχα και το νερό μέσα στο κάδο του πλυντηρίου για την πλύση.

Η τεχνολογία Super Speed της Samsung σας κρατάει σε πρόγραμμα, συντομεύοντας τον κύκλο πλύσης σε μόλις 30 λεπτά (έως και 50% πιο γρήγορα από ότι άλλες συσκευές), χωρίς να μειώνεται η απόδοση. Με την καινοτόμα τεχνολογία Smart Care και την τεχνολογία VRT® Vibration Reduction ολοκληρώνεται η εικόνα ενός όμορφου σχεδιασμένου πλυντηρίου, συνδυάζοντας τη δύναμη της εργονομίας, τις επιδόσεις, τον σχεδιασμό και την περιβαλλοντολογική ευαισθησία.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο οικολογικό αποτύπωμα του πλυντηρίου. Αν και είναι εξοπλισμένο με 5.0 cu. ft. χωρητικότητα με υψηλή απόδοση, το νέο Samsung activewash™ Top Load Washer λειτουργεί όπως ένα μικρότερο πλυντήριο από περιβαλλοντικής άποψης με μια σειρά από ρυθμίσεις, που ελαχιστοποιούν το νερό και την ενέργεια χρήσης. Η Samsung οδηγεί τις εξελίξεις στη βιομηχανία των κατασκευαστών πλυντηρίων με τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας kilowatt/έτος και νερού (Water Factor) – πρόκειται για τους βασικούς παράγοντες για την απόδοση του πλυντηρίου, όπως εκτιμήθηκε από το Τμήμα Ενέργειας του προγράμματος ENERGY STAR. Το συγκεκριμένο πλυντήριο πιστοποιήθηκε με ENERGY STAR Tier 1.

Yannis Elpidis

Είμαι ένας λάτρης της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Γνώρισα τον πρώτο μου υπολογιστή στα μέσα της δεκαετίας του '80 και ήταν "love at first sight" που λένε και στο χωριό μου. Θα με βρείτε καθημερινά στη "Darkpony Digital".

Αγαπημένο μότο:
 "There are 10 kinds of people, those who understand binary and those who don't."

ΣΧΟΛΙΑ
techgear_icon