Twitter με νέα Username και Activity feeds

Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία της ιστοσελίδας Twitter Stories, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ετοιμάζεται να εμπλουτιστεί περαιτέρω με δύο νέα feeds. Το πρώτο από αυτά επικεντρώνεται στο δικό σου λογαριασμό, ενώ το δεύτερο σου δίνει την ευκαιρία να βρεις νέα, ενδιαφέροντα άτομα για να ακολουθήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη αλλαγή ακούει στο όνομα Username και στην ουσία έρχεται να αντικαταστήσει τα παλαιότερα tabs 'Mentions' και 'Retweets'. Το νέο feed σε ενημερώνει κάθε φορά που κάποιος σε κάνει  mention ή όποτε τα tweets σου γίνονται favorited ή retweeted. Επιπλέον, μπορείς να δεις όλους τους πρόσφατους ακόλουθους σου, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τους ακολουθήσεις κι εσύ. Ωστόσο, για τους πλέον δραστήριους χρήστες του Twitter το ξεκαθάρισμα ίσως είναι λίγο δύσκολο.

Το δεύτερο feed ονομάζεται 'Activity' και έχει να κάνει με τη δραστηριότητα αυτών που ακολουθείς, εκτός φυσικά από τα tweets τους. Εδώ μπορείς να δεις τα αγαπημένα tweets (favorited) αυτών που ακολουθείς ή όσα έχουν κάνει retweet. Τέλος, το νέο real-time feed φροντίζει να σε ενημερώνει κάθε φορά που ένας χρήστης ακολουθεί κάποιον άλλον, δίνοντας σου νέες προτάσεις για follow.

Προς το παρόν, οι αλλαγές αφορούν μόνο την ιστοσελίδα του Twitter και όχι τις mobiles εφαρμογές και όπως συνηθίζεται, θα εμφανιστούν σταδιακά στα προφίλ των χρηστών.

[πηγή theverge]

 

Loading