World of Warcraft: Legion, αυτό είναι το νέο expansion του παιχνιδιού! [Video]

wow_legion

Η Blizzard ανακοίνωσε στην Gamescom 2015 το νέο expansion του World of Warcraft, με τίτλο Legion, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε beta αργότερα μέσα στη χρονιά, ενώ η τελική έκδοση θα είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες πιθανότατα το Νοέμβριο του 2016, αφού η εταιρεία παραδοσιακά τηρεί έναν 2ετή κύκλο ανάμεσα στις κυκλοφορίες των expansions.

Το Legion θα μπορούσε ουσιαστικά να ονομαστεί Burning Crusade 2.0, μιας και το περυσινό expansion Warlords of Draenor μας ταξίδεψε λίγο στο χρόνο Ο Gul'dan την έχει "κοπανήσει" για να βρει τον περίφημο Illidan Stormrage και μερικούς δαίμονες. Για άλλη μια φορά η Burning Legion εισβάλει στο Azeroth, το οποίο για ακόμα μία φορά πρέπει να μαζέψει όλες τις δυνάμεις του για να σώσει τον κόσμο.

Παραδοσιακά, το νέο expanion φέρνει νέο cap raise (στο level 110), ενώ μας συστήνει μια νέα ήπειρο, το Broken Isles. Στο Legion θα εξερευνήσετε τη νέα ήπειρο στην προσπάθεια σας να σταματήσετε την Burning Legion, αντιμετωπίζοντας παράλληλα νέους εχθρούς σε πληθώρα νέων dungeons και raids.

Και κρατάμε το καλύτερο για το τέλος. Το World of Warcraft: Legion μας φέρνει τη νέα κλάση Demon Hunter!

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται το Νοέμβριο στο πλαίσιο της BlizzCon.

 

 

Loading