Xbox Series X: Το επίσημο walkthrough video που πρέπει να δεις

Η Sony ξεκίνησε με επίσημο teardown video και μια βόλτα στο νέο περιβάλλον χρήσης του PlayStation 5, και τώρα ήρθε η σειρά της Microsoft να απαντήσει με το δικό της επίσημο walkthrough video για το Xbox Series X ενόψει της επικείμενης πρεμιέρας στις 10 Νοεμβρίου 2020.

Η παρουσίαση γίνεται από τον πρόεδρο του Xbox Community, Malik Prince, και τον επικεφαλής Program Manager της Microsoft, Harrison Hoffman, οι οποίοι αναλύουν τη νέα παιχνιδοκονσόλα της εταιρείας μέσα σε ένα 15λεπτο video που αξίζει να παρακολουθήσει οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να προχωρήσει σε αγορά του Xbox Series X.

Εκτός από το περιβάλλον χρήσης και την ταχύτατη εκκίνηση του Gears 5 και την ταχύτατη μετάβαση στο Dirt 5 και το Subnautica μέσω της τεχνολογίας Quick Resume (που λειτουργεί σε ορισμένες περιπτώσεις και στο backwards compatibility), οι δύο παρουσιαστές στέκονται και στη νέα εφαρμογή Xbox για συσκευές Android και iOS για τη λειτουργία Remote Play. Στο τέλος δείχνουν και την εξωτερική μονάδα επέκτασης αποθηκευτικού χώρου 1TB της Seagate, που όπως είδαμε θα κοστίζει $219.99.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading