Η Zynga εξαγοράζει την εταιρεία του 'Draw Something' έναντι $180 εκατομμυρίων!

Μετά τη δημιουργία της δικής της gaming πλατφόρμας και την απομάκρυνσή της από το Facebook, η Zynga προχώρησε στην εξαγορά της OMGPOP, της εταιρείας που βρίσκεται πίσω από το δημοφιλέστατο mobile game 'Draw Something' έναντι του ποσού των $180 εκατομμυρίων.

Το 'Draw Somenthing', το οποίο αποτελεί τη μεταφορά του επιτραπέζιου παιχνιδιού Pictionary στα iOS και Android, μετράει αυτή τη στιγμή περισσότερα από 30 εκατομμύρια downloads σε συνολικά 84 χώρες. Το παιχνίδι διατίθεται σε δωρεάν και paid έκδοση και μέχρι τώρα απέφερε κέρδη ύψους $250.000 τη μέρα στην OMGPOP!

Ο CEO της OMGPOP, Dan Porter, σχολιάζει:

"H Zynga μας προσέφερε μια πολύ καλή ευκαιρία να επικεντρωθούμε στο Draw Something. Μαζί θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε διασκεδαστικό, να βελτιώσουμε τα όποια ζητήματα στην απόδοση του και να σχεδιάσουμε την ανάπτυξη νέων παιχνιδιών με περισσότερους developers στο δυναμικό μας.

Όσον αφορά με το παιχνίδι δεν αλλάζει κάτι πέρα από την ταχύτερη εκτέλεση όλων των λειτουργιών (chat, sharing, galleries κ.α.). Σίγουρα θα ξετρελαθείτε με όλα όσα ετοιμάζουμε με τη Zynga."

[πηγή zynga]
Loading