Αυτό το καλοκαίρι η Huawei εκπληρώνει κάθε τεχνολογική επιθυμία


Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού αυτής της πολύ ιδιαίτερης χρονιάς και παρά το γεγονός ότι οι ζωές και η καθημερινότητά μας έχουν αλλάξει αρκετά, οι επιθυμίες και οι ανάγκες μας δεν σταματούν μπροστά σε τίποτα. Πολύς κόσμος επιλέγει να προχωρήσει σε αλλαγές και αναβαθμίσεις των ηλεκτρονικών συσκευών που έχει στην κατοχή του τους θερινούς μήνες, έτσι ώστε να είναι έτοιμος για την επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς από το Σεπτέμβρη.

Ειδικά φέτος, η Huawei έχει φροντίσει να καλύψει όλο το φάσμα της τεχνολογίας με εξαιρετικές συσκευές, ένα νέο οικοσύστημα εφαρμογών και υπηρεσιών, αλλά και μια κορυφαία υπηρεσία service που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Αναγνωρίζοντας ότι οι καιροί είναι δύσκολοι, η Huawei τρέχει μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020 μια τεράστια ενέργεια που περιλαμβάνει μεγάλες εκπτώσεις και πλούσια δώρα, με αποτέλεσμα να αποτελεί μοναδικό προορισμό για τις αγορές μας.

huawei-p40-pro-silver-frost-front.jpg

Θέλεις smartphone;

Από την κορυφαία σειρά Huawei P40 και το εξαιρετικό mid-range Nova 5T μέχρι τη value-for-money σειρά Y, η Huawei προσφέρει λύσεις για κάθε ανάγκη και κάθε πορτοφόλι. Ταχύτατοι επεξεργαστές, προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά, υψηλές αποδόσεις, εξαιρετικές κάμερες και φιλικό περιβάλλον χρήσης με τη σφραγίδα και την κορυφαία τεχνογνωσία της εταιρείας.

Αν σταθούμε λίγο περισσότερο στο Huawei P40 Pro, η συγκεκριμένη περίοδος είναι ιδανική για να αποκτήσει κανείς το κορυφαίο Android smartphone της αγοράς με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά κάμερες κινητού στον κόσμο που έχουν βραβευτεί από τους οργανισμούς DxOMark και TIPA. Μια ονειρεμένη συσκευή με απίστευτη οθόνη, πανέμορφο design, πολυτελή κατασκευή, τεράστια αυτονομία και άψογη λειτουργικότητα που το μετατρέπει στο απόλυτο εργαλείο, τόσο για τον απλό χρήστη, όσο και για τον επαγγελματία.

Επειδή είναι καλοκαίρι και οι περισσότεροι βγάζουμε πολύ περισσότερες φωτογραφίες λόγω διακοπών και πιο χαλαρής διάθεσης, το Huawei P40 Pro θα μετατραπεί στη μοναδική συσκευή που θα χρειαστείς για να μην κουβαλάς ογκώδεις κάμερες μαζί σου. Το Huawei P40 Pro προσφέρει την κορυφαία απόδοση κάμερας που μπορείς να συναντήσεις σε smartphone.

huawei-p40-pro-silver-frost-back.jpg

Σε φυσιολογικές συνθήκες φωτισμού το τελικό αποτέλεσμα χαρακτηρίζεται από τρομερή λεπτομέρεια, αληθοφάνεια στα χρώματα, σωστή αντίθεση και δυναμικό εύρος, με την Τεχνητή Νοημοσύνη (αν επιλέξεις να την ενεργοποιήσεις) να συμμετέχει τόσο όσο για να βοηθήσει στην καλύτερη δυνατή λήψη και όχι στη δημιουργία τεχνητού αποτελέσματος. Ο υπερευρυγώνιος φακός δεν αλλοιώνει καθόλου την εικόνα στις πλευρές (το barrel effect) και σου προσφέρει μια ιδανική επιλογή για να φωτογραφίζεις τοπία, ενώ ο περίφημος τηλεφακός με 5x zoom διατηρεί την εικόνα σου πεντακάθαρη σε αυτή τη μεγέθυνση αρκεί να είναι καλός ο φωτισμός.

Αν πάλι τρελαίνεσαι για τις selfies, η εμπρόσθια κάμερα είναι σημαντικά ενισχυμένη με την προσθήκη του δεύτερου αισθητήρα υπερύθρων που βοηθά στη λήψη πληροφοριών για το βάθος, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται σημαντικά η λεπτομέρεια στα πρόσωπα.

Όλα τα μοντέλα (P40, P40 Pro, P40 Lite, P40 Lite E, Y7 2019, Y5 2018, P30 Pro, NOVA 5T, P30 Lite και Y5P) είναι διαθέσιμα σε σημαντικά μειωμένες τιμές μέσω του δικτύου επίσημων συνεργαστών της Huawei, ενώ ειδικά τα νέα AG smartphones (P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite E, Y5P), δηλαδή αυτά που έρχονται με προεγκατεστημένο το κατάστημα AppGallery*, προσφέρονται με δώρο το ΦΠΑ και ένα πακέτο προνομίων αξίας μεγαλύτερες των €300!

Συγκεκριμένα, οι προσφορές είναι διαθέσιμες σε συνεργασία με τις εταιρείες efood, e-Fresh, Taxiplon, parkaround και Domino’s Pizza:

  • Απολαύστε δωρεάν καφέ για μία εβδομάδα μέσω της εφαρμογής efood.
  • Κάντε τις μετακινήσεις σας με ταξί με κέρδος 15 ευρώ μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.
  • Παρκάρετε με έκπτωση έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround.
  • Παραγγείλτε είδη supermarket με έκπτωση σε 3 παραγγελίες μέσω της εφαρμογής e-Fresh.
  • Απολαύστε 12 δωρεάν πίτσες μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza.
  • Χρησιμοποιήστε δωρεάν για 6 μήνες την εφαρμογή HUAWEI Music**.
  • Αξιοποιήστε την δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο HUAWEI Cloud με δώρο 50GΒ για τα P40 & P40 Pro και 15GΒ για τα P40 Lite, P40 Lite E και Y5P.
huawei-matepad-t8.jpg

Θέλεις tablet;

Πολλές οι λύσεις και στην κατηγορία των tablets, η οποία μοιάζει αναγεννημένη τους τελευταίους μήνες λόγω της σημαντικά αυξημένης ζήτησης. Η Huawei προσφέρει διάφορα μεγέθη οθονών ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη (gaming, e-learning, παρακολούθηση multimedia), κομψό design, μικρό βάρος και πάχος για μέγιστη φορητότητα και συμβατότητα με μια γκάμα έξυπνων λειτουργιών που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης.

Όπως και με τα smartphones, έτσι και στην κατηγορία των tablets οι τιμές είναι σημαντικά μειωμένες και ειδικά τα AG tablets επωφελούνται από το πακέτο προνομίων αξίας άνω των €300 και πωλούνται με δώρο το ΦΠΑ. Βρες το tablet που σου ταιριάζει στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της εταιρείας.

Τα HUAWEI T5 3+32 WiFi, T5 2+16 LTE, T5 2+16 WiFi, T3 2+32 WiFi, T3 2+16 LTE, T3 2+16 WiFi, WiFi, MatePad T8 2+32 LTE και MatePad T8 2+16 WiFi διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Ιουλίου.

huawei-matebook-d15.jpg

Θέλεις laptop;

Πριν από μερικούς μήνες, η Huawei έκανε το άνοιγμα στην κατηγορία των laptops και στην αγορά της Ελλάδας, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία (4x φορές επάνω από την εκτίμηση της εταιρείας) και κερδίζοντας αμέσως την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών. Μοντέλα όπως τα MateBook D14, MateBook D15 και MateBook 13 χαρακτηρίζονται από κορυφαία ποιότητα κατασκευής, μικρό βάρος, ισχυρές επιδόσεις και νέες δυνατότητες για άμεση επικοινωνία και συνεργατικότητα με το smartphone με ένα άγγιγμα. Ο συνδυασμός των προαναφερθέντων με τις εντυπωσιακά χαμηλές τιμές τους τα καθιστούν ξεκάθαρες επιλογές για τον μέσο χρήστη.

Τα MateBook D15, MateBook D14, MateBook 13 και MatePad Pro διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Ιουλίου.

huawei-watch-gt2e.jpg

Θέλεις smartwatch;

Η Huawei έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα της και στον χώρο των wearables. Η εταιρεία κατορθώνει να βελτιώνει διαρκώς τα προϊόντα της ενσωματώνοντας νέες κορυφαίες τεχνολογίες (π.χ. ανίχνευση επιπέδων οξυγόνου στο αίμα), ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την κατασκευή σε premium επίπεδο και τις τιμές πολύ χαμηλά. Τα smartwatches της εταιρείας, όπως το Huawei Watch GT2e, αποτελούν ιδανικά εργαλεία για όσους ασχολούνται εντατικά με το fitness (δεκάδες προγράμματα εκγύμνασης και μετρήσεις δραστηριότητας-υγείας), αλλά θέλουν να έχουν στο χέρι τους μια κομψή συσκευή με μεγάλη αυτονομία.

Τα HUAWEI Watch GT2 W-Gold, Watch GT2 M, Watch GT2e, HUAWEI Watch και Band 4 διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Αυγούστου.

huawei-freebuds-3i.jpg

Θέλεις ακουστικά;

Εντυπωσιακά τα άλματα βελτίωσης και στα ασύρματα ακουστικά, απ’ όλες τις απόψεις. Τα Huawei FreeBuds 3 και FreeBuds 3i διαθέτουν εργονομικό σχεδιασμό και τεχνολογία ενεργής ακύρωσης θορύβου για μια άψογη ηχητική απόδοση σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε θέλεις να ακούσεις μουσική, είτε να μιλήσεις στο τηλέφωνο, είτε να παρακολουθήσεις ταινίες.

Τα HUAWEI FreeBuds 3 και HUAWEI FreeBuds 3i διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Αυγούστου.

Τι γίνεται με το service;

Από 15 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου ισχύουν τα παρακάτω

  • Έκπτωση από 15% έως 61% σε επισκευές που αφορούν αντικατάσταση οθόνης ή / και πλακέτας
  • Εξοικονομείστε χρήματα από το την αντικατάσταση οθόνης ή / και πλακέτας σε επιλεγμένα μοντέλα. Η έκπτωση ισχύει και για συσκευές που εξυπηρετούνται μέσω της υπηρεσίας Pick up and Return.
  • Έκπτωση 40% σε υψηλής ποιότητας προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης με επιλογή σχεδίου (για το φιλμ της πλάτης)
  • Προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης για τη συσκευή σας. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά κομψά σχέδια για να αποκτήσετε νέα εμφάνιση της συσκευής σας.

Κάθε Παρασκευή και ένα Δώρο-’Εκπληξη

Οι πελάτες λιανικής που θα επισκεφτούν τα επισκευαστικά κέντρα ημέρα Παρασκευή,κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν δώρο έκπληξη, μετά την ολοκλήρωση της επισκευής.

Συνεργαζόμενα επισκευαστικά

  • Athens HUAWEI Customer Service Center Athens
  • Athens TS Solutions
  • Patra Bakogiannis & SIA
  • Agrinio Bakogiannis & SIA
huawei-appgallery.jpg

*Huawei AppGallery

Το HUAWEI AppGallery ήρθε και έγινε ήδη αποδεκτό για να προσφέρει την πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση που έχει παρουσιαστεί τα τελευταία δέκα χρόνια. Μια ανοιχτή πύλη για πρόσβαση στον κόσμο των εφαρμογών και των υπηρεσιών που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία. Το HUAWEI AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Η HUAWEI συνεχίζει δυναμικά να επενδύει στο οικοσύστημα αυτό, πιστή στο όραμά της να αναπτύξει μία πραγματικά ανοιχτή πλατφόρμα, ευέλικτη, ασφαλή και πλήρη επιλογών.

Στην ίδια φιλοσοφία, η Huawei συνεχίζει να καινοτομεί και να πρωτοπορεί και σε τοπικό επίπεδο, έχοντας ήδη συνάψει συμφωνίες και συνεργασίες με κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών. Πιστή στον όραμα της να χτίσει ένα πραγματικά ανταγωνιστικό app store και με κυρίαρχο στόχο της την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών της, η HUAWEI πρόσφατα ανακοίνωσε μια σειρά από νέες προσθήκες στον κατάλογο εφαρμογών απαραίτητες στον σύγχρονο καταναλωτή που διατίθενται μέσω AppGallery, όπως efood, Taxiplon, e-Fresh και Parkaround.

huawei-music-m61WN.jpg

**Huawei Music

Φέτος η Huawei παρουσίασε και την νέα μουσική υπηρεσία της, με πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια. Μέσα από το Huawei Music, η Huawei φέρνει στην διάθεση των καταναλωτών ένα τεράστιο κατάλογο τραγουδιών και, σε συνδυασμό με ένα μοναδικό πακέτο προηγμένων δυνατοτήτων και λειτουργιών, τους δίνει τη δυνατότητα να ακούν μουσική όποτε θέλουν, από όπου θέλουν, όπως θέλουν.

Η εφαρμογή Huawei Music διατίθεται μέσω του Huawei AppGallery και προσφέρει ατέλειωτες ώρες μουσικού streaming, χωρίς διακοπές για διαφημίσεις, με πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια και 1,2 εκατομμύρια άλμπουμ από όλο τον πλανήτη. Πέρα από τον δελεαστικό κατάλογο τραγουδιών -ο οποίος σε διάρκεια αντιστοιχεί σε 300 (!) χρόνια συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής- η εφαρμογή Huawei Music προσφέρει μια σειρά δυνατοτήτων και λειτουργιών που βελτιστοποιούν την εμπειρία ακρόασης:, όπως προσωποποιημένες playlists, καθημερινές μουσικές προτάσεις, αναγνώριση «ποιο τραγούδι παίζει τώρα», λειτουργία ‘Party Mode’, ενσωματωμένο equaliser Huawei Histen 3D για κορυφαία απόδοση ήχου και χρονοδιακόπτη για προγραμματισμένη διακοπή μουσικής. Με τέτοιες δυνατότητες, η εφαρμογή Huawei Music μετατρέπει το smartphone σου στο απόλυτο προσωπικό σου music player.

Loading