Call of Duty: Warzone, αποσύρεται οριστικά η original έκδοση τον Σεπτέμβριο!

Το «πείραμα» της Activision να ανταγωνιστεί τα δημοφιλή battle royale games τύπου Fortnite και PUBG, αποδείχτηκε άκρως επιτυχημένο, καθώς το Call of Duty: Warzone που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2020 σημείωσε τεράστια επιτυχία σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες (PC, PlayStation, Xbox) αποφέροντας δισεκατομμύρια στην εταιρεία.

Παρόλα αυτά, η Activision ανακοίνωσε επίσημα πως στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 θα κλείσει οριστικά αυτή η πρώτη έκδοση του δωρεάν παιχνιδιού και μάλιστα ό,τι είχαν καταφέρει οι gamers θα χαθεί για πάντα, με εξαίρεση τα αγορασμένα αντικείμενα που μπορούν να μεταφερθούν στα Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: Black Ops Cold War και Call of Duty: Vanguard.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει λογική πίσω από την απόφαση της Activision, μιας και από τον περασμένο Νοέμβριο είναι διαθέσιμο το Call of Duty: Warzone 2.0. Στην ανακοίνωση της τονίζει, επίσης, ότι οι gamers θα πρέπει να προετοιμάζονται για ακόμα περισσότερο περιεχόμενο, αλλά και για το Call of Duty: Warzone Mobile.

Αν και το ενδιαφέρον έχει μετατοπιστεί τις τελευταίες εβδομάδες στην εξέλιξη της επικείμενης εξαγοράς από τη Microsoft, η Activision συνεχίζει κανονικά την ανάπτυξη των τίτλων της και σύντομα περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα για το επόμενο επεισόδιο της σειράς Call of Duty που λογικά θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

[via]

Loading