[Δ.Τ.]

Η Κωτσόβολος συμμετέχει στην εκπαιδευτική και φιλανθρωπική δράση “Unite TheMall” του Μη- Κερδοσκοπικού Οργανισμού Eleven Campaign, μία παγκόσμια δράση που στην Ελλάδα φέτος διοργανώνεται στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens. Στο πλαίσιο αυτό η Κωτσόβολος θα στηρίξει ως Silver χορηγός της δράσης με τη φιλοξενία του διαγωνισμού XBOX FIFA ‘17 Tournament, στο κατάστημά της που βρίσκεται στο The Mall Athens.

Για δύο ημέρες από τις 31 Μαρτίου έως και την 01 Απριλίου οι λάτρεις του gaming, του ποδοσφαίρου και της τεχνολογίας μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα της Κωτσόβολος από το πρωί στις 11:00 έως και τις 20:00 το βράδυ για να δηλώσουν συμμετοχή, να παίξουν, να διασκεδάσουν και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Οι λάτρεις του gaming θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν με τους καλύτερους παίχτες, να γνωρίζουν από κοντά γνωστούς celebrities και να κερδίσουν μέχρι και ένα XBOX!

Στους ειδικά διαμορφωμένους σταθμούς του The Mall Athens Athens θα διεξάγονται παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, video games, μπιλιάρδο και μπόουλινγκ με στυλ, ποδόσφαιρο και μια δημοπρασία με υπογεγραμμένες φανέλες διάσημων Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών (όπως αυτές του Πελέ, του Κριστιάνο Ρονάλντο, της Εθνικής Ολλανδίας). Παράλληλα στον 3ο όροφο του The Mall Athens θα υπάρχει ένας διαμορφωμένος χώρος που δε θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο: Το Μουσείο της Εθνικής Ελλάδας. Οι επισκέπτες του θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκεφθούν και να φωτογραφηθούν σηκώνοντας το τρόπαιο του Euro 2004.

Για όσους αγαπούν τα σπορ, τη δράση και τα video games το κατάστημα της Κωτσόβολος και το The Mall Athens θα είναι ο κατάλληλος προορισμός για το τριήμερο 31/3- 02/4. Η αντίστροφη μέτρηση για το πιο όμορφο αθλητικό ταξίδι Unite TheMall έχει ξεκινήσει! Όλοι οι ενδιαφερόμενοι είναι ευπρόσδεκτοι στο κατάστημα Κωτσόβολος!

*Η Eleven Campaign δημιουργήθηκε από μια ομάδα, δημιουργικών και δυναμικών ανθρώπων που στόχο έχουν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη του αθλητισμού για να γιορτάσουν τη διαφορετικότητα και να προάγουν τη διαπολιτιστική συνεργασία μέσω εκπαιδευτικών και φιλανθρωπικών δράσεων. Στο πλαίσιο αυτό έχουν φτιάξει το ELEVEN ένα μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ που ακολουθεί την ιστορία 11 εντεκάχρονων παιδιών, από 11 διαφορετικές χώρες, καθώς μαζεύονται για να προετοιμαστούν για το πρώτο μεγάλο παιχνίδι της ζωής τους. #UniteTHEMall #JoinTheJourney.

Advertisements