Zynga Project Z, κοινωνικό δίκτυο για gamers και νέα παιχνίδια!

Η μεγαλύτερη εταιρία στο χώρο του social gaming, η Zynga (Mafia Wars, CityVille), διοργάνωσε μια μεγάλη εκδήλωση για τα εγκαίνια των νέων γραφείων της στο San Francisco και δεν έχασε την ευκαιρία να ανακοινώσει αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα.

Zynga Project Z

Η σημαντικότερη είδηση αφορά το Zynga Direct (Project Z), ένα νέο κοινωνικό δίκτυο-υπηρεσία για τους φίλους των παιχνιδιών της, όπου θα μπορούν να παίζουν και να συνομιλούν για αυτά χωρίς να χρειάζεται επίσκεψη στο Facebook!

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την έκπληξη του κοινού, αφού η πλειοψηφία των κερδών της Zynga προέρχεται από τα Facebook games (με περισσότερους από 250 εκατ. gamers). Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η Facebook κρατά το 30% των κερδών που αποκομίζει από τα in-game purchases των χρηστών.

Η έναρξη της λειτουργίας του Zynga Direct είναι προγραμματισμένη για το κοντινό μέλλον και όσοι θέλετε μπορείτε να κλείσετε το όνομα που σας ενδιαφέρει στο επίσημο site της εταιρίας από τώρα.

Zynga CastleVille

Εξάλλου, η εταιρία ανακοίνωσε νέα παιχνίδια για Facebook και Google+ (CastleVille, Hidden Chronicles, Zynga Bingo, Mafia Wars 2), τα mobile παιχνίδια Mafia Wars Shakedown και Dream Zoo, καθώς και τα πρώτα HTML5 παιχνίδια Zynga Poker Mobile Web, Words with Friends και Farmville Express.

[πηγή VentureBeat]
Loading