Apple: Αφαίρεσε όλα τα παιχνίδια της Epic Games από τις πλατφόρμες της

Όπως αναμενόταν, η Apple προχώρησε σε αναστολή της άδειας της Epic Games, με αποτέλεσμα εκτός από το Fortnite να αφαιρεθούν από τις πλατφόρμες της και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της εταιρείας, όπως για παράδειγμα το Infinity Blade και το Battle Breakers. Παρόλα αυτά, η Unreal Engine παραμένει ασφαλής λόγω της πρώτης δικαστικής απόφασης στη διαμάχη μεταξύ των δύο.

Αυτό σημαίνει ότι η Epic Games δεν μπορεί να προσφέρει αναβαθμίσεις, οι χρήστες δεν μπορούν να πραγματοποιήσουν in-app συναλλαγές, ούτε φυσικά να ξανακατεβάσουν τις εφαρμογές από τις βιβλιοθήκες τους σε περίπτωση που δεν είναι ήδη εγκατεστημένες στις συσκευές τους.

Είμαστε απογοητευμένοι που προχωράμε στον τερματισμό του λογαριασμού της Epic Games από το App Store. Συνεργαστήκαμε με την Epic Games για πολλά χρόνια σε λανσαρίσματα. Το δικαστήριο πρότεινε στην Epic Games να συμμορφωθεί με τους κανόνες του App Store για την υπόθεση που τρέχει, κανόνες που ισχύουν και ακολουθούσε η εταιρεία εδώ και μια δεκαετία προτού δημιουργήσει μόνη της την παρούσα κατάσταση. Η Epic Games αρνήθηκε και συνέχισε να υποβάλει αναβαθμίσεις του Fortnite που παραβιάζουν τους κανόνες. Αυτή η πρακτική δεν είναι δίκαιη για τους άλλους developers του App Store και βάζει στη μέση του πελάτες. Ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον.

Να σημειωθεί ότι λίγες ώρες πριν την διαγραφή της Epic Games η Apple τοποθέτησε στα highlights του καταστήματος το ανταγωνιστικό PUBG…

Αν θέλετε να διαβάσετε όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες, ρίξτε μια ματιά στα ακόλουθα:

Loading