Η Samsung ενισχύει τις λειτουργίες της σειράς Galaxy S21 με την αναβάθμιση One UI 4

Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία της αναβάθμισης One UI 4, η οποία θα είναι αρχικά διαθέσιμη για τη σειρά Galaxy S21, που περιλαμβάνει τα μοντέλα Galaxy S21, Galaxy S21+ και Galaxy S21 Ultra. Με νέες επιλογές εξατομίκευσης, δυνατότητες απορρήτου και πρόσβαση στο διαρκώς αναπτυσσόμενο οικοσύστημα της Samsung, το One UI 4 προσφέρει ενισχυμένη εμπειρία κινητής, δίνοντας στο χρήστη τον πλήρη έλεγχο της συσκευής του.

Your Galaxy, Your Way

Το One UI 4 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργήσουν μία εξατομικευμένη εμπειρία κινητής, καλύπτοντας τις μοναδικές ανάγκες τους και εκφράζοντας την ατομικότητά τους. Με ένα πλήθος νέων χρωματικών επιλογών, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν εμφάνιση και αισθητική σε οτιδήποτε θέλουν, από την αρχική οθόνη και τα εικονίδια, έως το μενού, το κουμπί και το φόντο. Ακόμα, τα επανασχεδιασμένα γραφικά που προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη εξατομίκευση, επιτρέπουν στους χρήστες να βάλουν τη δική τους προσωπική σφραγίδα στην εμπειρία του smartphone τους πιο εύκολα από ποτέ. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν ακόμα πιο εύκολα έχοντας στη διάθεσή τους μια ποικιλία από emojis, GIFs και αυτοκόλλητα διαθέσιμα απευθείας στο πληκτρολόγιό τους.

Samsung One UI 4 / Privacy

Προστατεύοντας ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία

Δεν υπάρχει ιδιωτικότητα χωρίς ισχυρή ασφάλεια. Γι' αυτό, με το One UI 4, η Samsung φέρνει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες απορρήτου και ασφάλειας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν ακριβώς τι θέλουν να μοιραστούν ή να διατηρήσουν ιδιωτικό. Από την ειδοποίηση για το πότε μια εφαρμογή επιχειρεί να αποκτήσει πρόσβαση στην κάμερα ή το μικρόφωνο, μέχρι το νέο πίνακα ελέγχου απορρήτου που φέρνει όλες τις ρυθμίσεις και τα στοιχεία ελέγχου σε ένα σημείο, με το One UI 4 η παρακολούθηση και ο έλεγχος των ρυθμίσεων απορρήτου γίνεται απλή υπόθεση.

Samsung One UI 4 / Connectivity

Σύνδεση με ένα διευρυμένο οικοσύστημα

Το One UI 4 βοηθά τους χρήστες να αξιοποιήσουν στο έπακρο το απίστευτα διευρυμένο οικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών τρίτων της Samsung, «ξεκλειδώνοντας» μια ισχυρότερη εμπειρία κινητής.

Οι συνεργασίες της Samsung με άλλους ηγέτες του κλάδου, όπως η Google, εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη εμπειρία των χρηστών όταν χρησιμοποιούν τις αγαπημένες τους εφαρμογές και υπηρεσίες τρίτων. Με άλλα λόγια, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν εφαρμογές όπως το Google Duo, το οποίο επιτρέπει βιντεοκλήσεις υψηλής ποιότητας με φίλους και συγγενείς.

Ακόμη, οι χρήστες θα απολαμβάνουν ενιαία εμφάνιση και αίσθηση μεταξύ των συσκευών τους, με βελτιωμένη δυνατότητα απρόσκοπτου συγχρονισμού από τη μία συσκευή στην άλλη, είτε χρησιμοποιούν Galaxy Fold, Galaxy Watch ή Galaxy Tab.

Samsung Galaxy Watch4 / One UI 4

Αναβαθμίσεις και στα Galaxy Watches

Παράλληλα με την κυκλοφορία του Samsung One UI 4 για Galaxy smartphones, η νέα ενημέρωση λογισμικού θα επιτρέψει στους κατόχους Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, Galaxy Watch Active2 και Galaxy Watch3 να απολαμβάνουν βελτιωμένα χαρακτηριστικά που αφορούν στην υγεία αλλά και να εξατομικεύσουν την εμπειρία τους με τα νέα διαθέσιμα watchfaces. Μεταξύ των νέων λειτουργιών περιλαμβάνεται το Fall Detection που αναγνωρίζει μια πιθανή πτώση του χρήστη, η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης (BP) και του Ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ) ενώ η νέα λειτουργία Group Challenge δίνει τη δυνατότητα γυμναστικής με φίλους. Τέλος, με τη νέα αναβάθμιση γίνονται διαθέσιμα 10 επιπλέον watchfaces, που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά με το Galaxy Watch4, προσφέροντας στους χρήστες μεγαλύτερη ελευθερία έκφρασης.

Samsung One UI 4 / Duo Call

Διαθεσιμότητα

Η αναβάθμιση One UI 4 θα είναι διαθέσιμη στη σειρά Galaxy S21 από τις 15 Νοεμβρίου, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στις προηγούμενες σειρές Galaxy S και Note, στη σειρά Galaxy A, καθώς και στα αναδιπλούμενα smartphones και στα tablets.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading